Coaching

Wij overleggen met prijswinnaars over de manier waarop zij hun prijzen kunnen verzilveren. Zo kunnen we iemand bijvoorbeeld helpen aan een geschikte masterclassdocent.
Ook adviseren wij onze prijswinnaars over hun verdere muzikale carrière. Want welke opleiding kan een prijswinnaars het beste kiezen en hoe komt iemand aan geld voor een goed muziekinstrument of een bijzondere studie? Het Prinses Christina Concours helpt bij het vinden van antwoorden en onderhoudt daarbij goede contacten met bekende organisaties in binnen- en buitenland.

Podiumervaring
Het Prinses Christina Concours vindt het belangrijk dat prijswinnaars podiumervaring opdoen. Daarom organiseren wij jaarlijks ongeveer 2000 podiumbeurten voor onze prijswinnaars.
Het Prinses Christina Concours onderhoudt een uitgebreid netwerk, waardoor prijswinnaars kunnen optreden in verschillende concertzalen en op bekende podia en festivals. Ook organiseren wij concerten met prijswinnaars bij bedrijven en instellingen die het Prinses Christina Concours sponsoren. Al jaren hebben wij een eigen serie met gratis lunchconcerten in de Nieuwe Kerk in Den Haag. Bij de organisatie van buitenlandse concertreizen werken wij samen met Nederlandse ambassades, consulaten en bedrijven ter plaatse.

Classic Express
Onze prijswinnaars treden ook op tijdens de kinderconcerten in de Classic Express, de rijdende concertzaal van het Prinses Christina Concours. In de Classic Express laten zij jonge kinderen op een spannende manier kennismaken met klassieke muziek. Met de concerten in de Classic Express leren onze prijswinnaars zich te presenteren aan een jong en uiterst kritisch concertpubliek.

Concerten
In de agenda op deze website lees je waar en wanneer onze prijswinnaars concerten geven.

 

 

Onze hoofdbegunstigers:

ARCADIS-logo-220ARCADIS-logo-220logo_fco
logo kpmg meijburg

Klik hier voor een overzicht van alle begunstigers.